promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába állt fel hátrányból, pontokat vesztett a Real a Celta ellen
Borítókép:  PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid hazai pályán 2:2-es döntetlent játszott a Celta Vigo ellen a spanyol bajnokság 24. fordulójának zárómérkőzésén.

Miután a spanyol bajnokság 24. fordulójában a Barcelona kissé nehézkezesen ugyan, de legyőzte a Getáfét, adott volt a Real Madrid előtt a feladat. A madridi együttesnek nyernie kellett a Celta Vigo ellen a Santiago Bernabéuban, hogy továbbra is tartsa három pontos előnyét riválisa előtt.

A csapatba visszatérő Hazarddal a soraiban a Real Madrid ugyan fölényben játszott az első félidőben, de támadásai sablonosok voltak. Amennyiben a Celta időben rendeződni tudott, csak oldalirányú átadásokra, illetve oldalról középre tett labdákra „futotta" a Realnak. A vendég együttes ráadásul nyugodtan játszhatott kivárásra, mert a 7. percben, egy gyors ellentámadás után megszerezte a vezetés. 

Érdekes adat, hogy negyvenöt perc alatt összesen 26 keresztlabdát adtak a madridi játékosok, többet, mint az eddigi mérkőzések bármelyikén. Ez némi tanácstalanságot jelez.

A második félidőben már hatékonyabbá vált a Real Madrid játéka. Az alapvonalról középre adott labdák pontosabbak voltak. Ennek köszönhetően jött is az egyenlítés, Marcelo passzából Kroos volt eredményes. Majd Hazard buktatása után megítélt büntetőt Ramos értékesítette. Ekkor, 2:1-nél úgy tűnt, megszerzi a három pontot a hazai csapat, azonban a második félidő végén, az egyetlen komoly helyzetét gólra váltotta a Celta: Suarez passza után Mina állította be a 2:2-es végeredményt.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás