promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi és Suarez is elmondta véleményét a Barca vereségéről
Borítókép:  PAU BARRENA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona 3-2-es Atlético Madrid elleni spanyol Szuperkupa-veresége után Lionel Messi és Luiz Suárez is elmondta a véleményét.

A Barcelona egy kiélezett, olykor nézeteltérésekbe torkolló a spanyol Szuperkupa-elődöntőt játszott az Atlético Madrid ellen. A katalán együttes végül 3-2-es vereséget szenvedett, így január 12-én vasárnap, Real Madrid–Atlético Madrid döntőt rendeznek Szaúd-Arábiában. A találkozó emlékezetes marad Joao Felix és Messi szócsatájáról, na meg arról, hogy videóbíró nyolc alkalommal is beavatkozott a játék menetébe. 

A lefújás után a Barcelona két játékosa, Lionel Messi és Luiz Suárez is elmondta véleményét. Az uruguay-i támadó szerint a csapat több hibát is elkövetett, és a mérkőzés bizonyos pillanataiban zavarodott futballozott.

„Mindegy, hogy győzünk, veszítünk vagy döntetlent játszunk, mindig önkritikusnak kell lennünk. Különösen akkor, amikor veszítünk. Keményen kell dolgoznunk azért, hogy biztosak legyünk abban, hogy nem követünk el hasonló hibákat”

fogalmazott Suárez, aki azt is jelezte, hogy Valverde nem hibáztatható a vereségért.

A katalán együttes argentin csapatkapitánya élesebben fogalmazott. 

 „Szégyen, mert kihagytunk pár percre és gyermeteg hibákat követtünk el. Ez egy csapás a számunkra, különösen, mert mi voltunk a jobb csapat. Hibáinkért drágán megfizettünk”

mondta Lionel Messi. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás