Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy skót játékos több gólt lőtt eddig, mint Messi és Ronaldo

Egy skót játékos több gólt lőtt eddig, mint Messi és Ronaldo

Sport & Szabadidő

HZS - 2019.11.14. 07:37

Eoin Doyle az angol negyedosztályú (League Two) együttes, a Swindon Town játékosa, s az aktuális szezonban több gólt lőtt, mint Messi és Ronaldo együttvéve.

Eoin Doyle neve valószínűleg csak a fanatikus angol futballrajongók körében ismert. A játékos az angol negyedosztályú együttes, a Swindon Town támadója és olyan hatékony játszik az aktuális idényben, hogy

jelenleg nincs olyan labdarúgó az angol futball első négy osztályába, aki több gólt (14) rúgott volna nála, ráadásul a 2019/2020-as idényben többször talált a hálóba, mint Messi és Ronaldo együttvéve.

A válogatott mérkőzések miatti szünet ideje alatt készített Doyle-al egy hosszabb podcast interjút a Sky Sports.

 

A League Two október hónapjának legjobb játékosa egyebek között mosolygova beszélt arról, hogy nem hiszi, hogy túl sok mindent át tudna adni Lionel Messinek, még akkor sem, ha személy szerint jó formában van.

„Messi a valaha volt legjobb. Nem mondanék semmi a gólrekordomról, Leo tudja, milyen nehéz gólt lőni. Azt pedig, hogy vele hoznak kapcsolatba, élvezem" – mondta Doyle.

A „Vörös Pelének" is becézett játékos, nem lát túl sok alapot arra, hogy közös nevezőre hozzák őt a brazil futball legendájával. Mint elmondta, nem túl sok mindent csinál a tizenhatoson kívül, miközben Pelé nagyon jó volt lábbal a tizenhatoson kívül is.

 

Borítókép: pnefc.net

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság