Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Madrid? Barcelona? Titokzatos videóval üzent Zlatan Ibrahimovic

Sport & Szabadidő

TK - 2019.10.29. 16:06

Zlatan Ibrahimovictól nem állnak távol a vicces, félrevezető bejegyzések, ezek többségének alapját valamilyen reklám adja.

Zlatan Ibrahimovic és csapata, a Los Angeles Galaxy legutóbb azzal került a hírekbe, hogy elvesztette az MLS Nyugati konferenciájának elődöntőjét. Ha ez még nem volna elég, akkor a svéd labdarúgó összetűzésbe keveredett a szurkolókkal.

 

Ibrahimoviccsal kapcsolatban hónapok óta találgatja a sportvilág, hogy melyik csapatban fogja folytatni karrierjét. Felmerült, hogy marad Amerikában, esetleg Dél-Amerikába igazol, de az a teória is tartja magát, hogy visszatér Európába. Pár nappal a történtek után Ibrahimovic egy videót tett közzé, amelyben a megpendítette, hogy Spanyolország lesz a következő célállomás.

Lehet találgatni, hogy melyik csapat fog következni!

Ibrahimovic a 2009-2010-es szezonban már játszott Barcelonában, és könyvében arról írt, hogy nem igazán jött ki Pep Guardiolával és Lionel Messivel. A katalánokon kívül, és a svéd pályafutását elnézve még a két madridi csapat jöhet esetleg szóva – ha igaz, amit Zlatan állít!

Borítókép: AFP.

Legfrissebb híreink

Vissza a főoldalra.
Mit keres Drakula szobra Budapesten?