promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bale-nél betelt a pohár, távozna a Real Madridtól
Borítókép:  BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid walesi támadója, Gareth Bale dühös Zidane-ra és a klubra. Következő nyáron távozna Madridból.

Nyáron már szinte bizonyos volt, hogy Gareth Bale távozik a Real Madridtól. A csapat vezetőedzője, Zinedine Zidane arról beszélt még júliusban, reméli, hogy a walesi támadó hamarosan elmegy. Jött is érte ajánlat Kínából, ám a felkészülési időszak közben annyi sérültje lett a Madridnak, hogy a klub vezetősége végül nem engedte el a játékosát.

 

Így kezdődött el a szezon, amely során Bale az eddigi hat mérkőzés két gólt szerzett és két gólpasszt adott. Legutóbb, a Granda ellen szolgálta ki mesteri módon Karim Benzemát.

 

Ugyanakkor a spanyol szakíró, Guillem Balague arról beszélt a BBC-nek, hogy a walesi támadó dühös edzőjére, Zidane-ra, mert nem nevezete őt a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre, továbbá úgy érzik, hogy a francia tréner és klubja rosszul bánik vele.

 

„Csak perceket kért azért, hogy minden tőle telhetőt megtegyen, gólokat szerezzen csapatának. Az, hogy ki lett hagyva a Brugge elleni keretből, érthetetlen, egyúttal ez volt az utolsó csepp a pohárban. Amióta 2013-ban megérkezett Madridba, most érzi úgy először, hogy menne, mert a klub nem fair vele szembe”

– fogalmazott Balague.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás