Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dárdai Pál sokakat elszomorító döntést hozott

Dárdai Pál sokakat elszomorító döntést hozott

Sport & Szabadidő

Dárdai Pál sokakat elszomorító döntést hozott

Sport & Szabadidő

Promotions 13:00

Dárdai Pál jelezte, nem kíván szövetségi kapitányként dolgozni sem Magyarországon, sem máshol.

Dárdai Pál 2014. szeptember 18 és 2015. július 20. között irányította a magyar labdarúgó válogatottat, úgy, hogy 2015 februárjától a Hertha BSC vezetőedzői feladatát is ellátta. A kettős terhelés ellenére Dárdai a válogatott élén hét mérkőzésből négyet megnyert, emellett két vereség és egy döntetlen a mérlege.

A magyar szurkolók a szívükbe zárták a szakembert, aki azonban a Kickernek adott interjújában jelezte:

„Olyan típus vagyok, akinek a mindennapos munka fekszik. Már nem téma a nemzeti válogatott. Nem fogok többet szövetségi kapitányként dolgozni, sem Magyarországon, sem máshol”

– idézi Dárdait az NSO.

S, ha már a nyilatkozat a Szlovákia elleni vereséget követően került elő, akkor érdemes visszaidézni, mit is mondott Dárdai korábban az Eb-selejtezők kapcsán.

„Az esélyek jók, de nem kell túllihegni, ugye, ilyenkor jön a probléma, hogy rámegy a teher a játékosokra, én azt gondolom, hogy a szlovák meccs fog mindent eldönteni. A horvátok szerintem mindenképp kijutnak, a szlovákok és a magyarok közt fog dönteni a különbség. Ami a csúnyább része, hogy a kinti mérkőzésen gyengébb napot kifogó szlovák válogatott is lefocizott minket, de a hazai közönség támogatásával és a magyar alapjátékkal, amire Marco Rossi is ráérzett, bárkit meg lehet fogni. Ha legyőzzük a szlovákokat, megyünk, ha nem, akkor szerintem nem, akármilyen jól is állunk, az a mérkőzés dönt. Nagyon nagy döntő lesz.”

Borítókép: ARPAD KURUCZ / ANADOLU AGENCY