Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Bayern München legyalulta Szalai Ádámékat – videó

A Bayern München legyalulta Szalai Ádámékat – videó

Sport & Szabadidő

A Bayern München legyalulta Szalai Ádámékat – videó

Sport & Szabadidő

TK 18:18

Szalai Ádám a héten igazolt Mainzba, és pályára lépett a müncheni Allianz Arénában.

Hétfőn Marco Rossi elszólásából derült ki, hogy Szalai Ádám elhagyja a Hoffenheim együttesét, majd másnap az is kiderült, hogy hova igazolt a magyar válogatott támadója.

...és azonnal a Bayern München arénájában volt jelenése Szalai Ádámnak, ahol biztos, hogy egy gyönyörű emlék is bevillanhatott neki, hiszen 2010. szeptember 25-én az ő góljával nyert 2-1-re nyert a Mainz a bajor sztárcsapat ellen.

Most is hasonlóan indult a mérkőzés, a szurkolók kényelmesebb része még el sem foglalta helyét, máris megszerezték a vezetést a vendégek.

Harminc percre volt szüksége a bajoroknak, hogy magukhoz térjenek: előbb a nyáron igazolt francia világbajnok védő, Benjamin Pavard egyenlített, majd David Alaba lőtt szemkápráztató gólt.

A második félidő pedig a Bayern München örömfocijáról szólt. Négy különböző játékos rúgott gólt, mégpedig sorrendben Ivan Perisic (ő is nyáron érkezett), Kingsley Coman, Robert Lewandowski és Alphonso Davies.

Azt mindenképpen meg kell említenünk, hogy még 3-1-s állásnál, a 62. percben pályára lépett Szalai Ádám is.

Borítókép: balról-jobbra: Michael Cuisance, Davies Alphonso, Robert Lewandowski és Thomas Müller. Forrás: AFP/Christof Stache