promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő végeredmény: Real Madrid–Atlético Madrid 3-7! – videó
Borítókép:  Diego Costa és Daniel Carnajal az események sűrűjében. Forrás: AFP/Johannes Eisele
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felkészülési mérkőzést játszott a két spanyol rivális az Amerikai Egyesült Államokban.

[[adv]]

Azt szögezzük le, hogy felkészülési mérkőzésekről nem igazán szoktunk beszámolni. Úgy gondoljuk, hogy ez az időszak az, ami arra való, hogy az edző ilyenkor próbáljon ki különféle variációkat, nézze meg, hogy ki hogyan teljesít bizonyos posztokon.

Ennek ellenére vagy éppen ezért az Amerikai Egyesült Államokban minden nyáron megrendezik a Nemzetközi Bajnokok Kupáját (ICC), ahol európai topcsapatok játszanak mérkőzéseket egymással. Természetesen születnek meglepetés eredmények, hiszen nem tudjuk, hogy a vezetőedző éppen mit gyakoroltat csapatával. Azért arra felkapja a fejét az ember, ha a Real Madrid megmérkőzik a Bayern Münchennel. Mi is így tettünk, és már akkor sejtettük, hogy valami nem kerek a spanyol sztárcsapatnál:

Az már időtlen idők óta probléma, hogy a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane – de most már lassan a teljes vezérkar – nem kedveli Gareth Bale-t, és szinte furkósbottal üldöznék el az együttestől. Ja, ha már Bale: a Marca szerint a walesi Kínába a Csiangszu Szuninghoz szerződik, három évre ír majd alá, és évente 22 millió eurót fog keresni.

Ilyen előzmények után szombat hajnalban, az ICC keretében, csapott össze városi riválisával a Real Madrid. Lehet, hogy a felkészülés kellős közepén tartanak, lehet, hogy a Bale-ügy zavarja meg a fejeket, de azért az nem mindennapi, hogy az Atletitől hetet (!) kapjon a királyi gárda.

Az már csak egy apró adalék, hogy Daniel Carvajal a kiállítás sorsára jutott. Kivel mással akaszkodhatott össze? Természetesen Diego Costával – őt is kiállították.

Akkor következzék a mérkőzés összefoglalója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás