promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült néhány kép a Fradi-Újpest derbi előtti utcai csatáról
Borítókép:  Facebook/Viola Fidelity
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szombati Fradi-Újpest derbi előtt Budapest belvárosában találkoztak a két csapat huligánjai, a rendőrök harmincnyolc embert állítottak elő. Két fotót is találtunk a helyszínről.

[[adv]]

A szombati derbi előtt nem sokkal már volt egy Fradi-Újpest, csakhogy azt az utcán intézték a csapatok erős emberei (huligánjai). A BRFK honlapján található információk szerint a Mester utca és a Haller utca kereszteződésében ütköztek meg a felek, s a rendőrség összesen 38 embert állított elő.

A Legia Fanatics Hungary nevű Facebook-oldal két fotót is közölt a balhéról, jobban mondva azokról a pillanatokról, hogy a rendőrség már a helyszínen van, és előállít néhány szurkolót.

A Facebook-oldal azt írja, a rivális drukkerek összecsapását a rendőrség zavarta meg, és 40 Újpest-drukkert tartóztattak le. Azt is hozzáteszik, hogy újpesti huligánból ötven volt a helyszínen, míg fradistából 120-130, ami azt jelenti, hogy ha igaz ez a hír, akkor kevés kivétellel az összes embert megfogták a rendőrök újpesti oldalról.

A BRFK hétfőn azt írta honlapján, hogy összesen 38 embert állítottak elő, majd kihallgatták őket. Közülük négy embert vettek őrizetbe és csoportos garázdaság miatt kezdeményezték mind a négyük előzetes letartóztatását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás