Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kapus ritkán szerez ilyen bohózatba illő öngólt

Kapus ritkán szerez ilyen bohózatba illő öngólt

Sport & Szabadidő

Kapus ritkán szerez ilyen bohózatba illő öngólt

Sport & Szabadidő

Promotions 15:16
Az olasz másodosztályban középcsapatnak számító, november eleje óta nyeretlen Ascoli az éllovas Palermóhoz látogatott csütörtökön. Bár tíz pont választotta el a csapatokat, a vendégek egyenrangú félnek bizonyultak a mezőnyben, kapura például ugyanannyiszor lőttek, mint az esélyesebb szicíliaiak. Ki tudja, hogy alakul a mérkőzés, ha nincs Filippo Perucchini ámokfutása.

A 26. percben balról kapott hazaadást a kapus, melyet simán ki kellett volna bikáznia a mezőnybe. Ehelyett ő áttette a jobb lábára a labdát, majd elegáns akart lenni, s be akarta csapni a felé közelítő csatárt. Ballal, a láthatóan rosszabbik lábával visszahúzta egy finom lövőcsel után, s meg akart fordulni a labdával, de végül valami egészen suta mozdulattal a saját kapujába passzolt. Íme a bohózatba illő jelenetsor.

A találkozót végül 3-0-ra nyerte a Palermo.

Perucchini a szezon elejétől fogva kezdő volt, majd négy meccsre a kispadra ültették, és ez volt a második mérkőzése visszatérése óta. Milan-nevelés, és bár az első osztályú Bolognában is megfordult (ingyen vihették Leccéből), soha nem lépett pályára a Serie A-ban, csak a másod- és a harmadosztályban.

A fenti jelenetsort elnézve ez nem lehet véletlen.

(Gaba)

Borítókép: Fotó: Youtube

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria