Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mourinho Pogbának: Olyan vagy, mint egy vírus!

Mourinho Pogbának: Olyan vagy, mint egy vírus!

Sport & Szabadidő

Mourinho Pogbának: Olyan vagy, mint egy vírus!

Sport & Szabadidő

Promotions 17:16
Számos cikkben taglaltuk, hogy milyen hűvös viszonyt ápol José Mourinhóval néhány manchesteri játékos, különös tekintettel Paul Pogba. A Manchester United Premier League-s gyengélkedésének sok oka van, annyi bizonyos, hogy az ő ellenségeskedésük súlyosan mérgezi az öltözői hangulatot és visszafogja a csapat gyeplőjét.

A Southampton ellen a hétvégén 2-2-re végeztek a Vörös Ördögök, ezzel kilenc pontra a dobogótól, hetedik helyen szerénykedik a United. Húsz perc után 0-2-re álltak, Lukaku és Herrera góljaival még az első félidőben sikerült egyenlíteni.

A csapatban eredményesen dolgozik egy spion (vagy több), aki (vagy akik) folyamatosan kiteregeti(k) az öltözői szennyest. Most épp arról hallani, hogy a portugál tréner a lefújást követően kirohanást rendezett, s nekiesett Pogbának a társai előtt.
Azt mondta neki, olyan vagy, mint egy influenza, mint egy vírus egy zárt szobában. Mindenkit megfertőzöl. Nem játszol normálisan, nem tiszteled a csapattársaidat, a drukkereket, és kiírtod a jó mentalitást és az őszinteséget a körülötted lévő emberekből.
– állítja a forrás a The Sun című lap szerint.

Pogbát a Southampton ellen nyolcszor szerelték, 30 párharcából tizenötöt elveszített, és 85 százalékkal passzolt, ami egy olyan kaliberű futballistánál, mint ő, nem túl veretes.

Mourinho annak ellenére játszatja az irányítót, hogy utálja, bár ez nem feltétlenül az ő szakmai hibája, érdemes lenne megkérdezni a Manchester vezetését, hogy mennyire van ebben az ügyben szabad keze a trénernek. Ráadásul nem mindenki egészséges a csapatban – Chris Smalling és Eric Bailly is sérült –, az ép játékosokra, főleg a világbajnokokra szükség van.

Szeptemberben Mourinho közölte már a franciával, hogy nála biztosan soha nem lesz csapatkapitány, erre Pogba minden eddiginél nagyobb elánnal próbálta rábírni menedzserét, Mino Raiolát, hogy passzolja már el végre a Barcához. Az ügy azért nem ilyen egyszerű, de a katalán vonal él.

(Gaba)

Borítókép: Fotó: sports.ndtv.com