promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Irtóztató szellentés miatt áll a bál a Darts Grand Slamen
Borítókép:  Forrás: dartsnews.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A darts sportág egyik legnagyobb eseménye minden évben a Grand Slam of Darts, melyet minden évben az angliai Wolwerhamptonban tartanak. Ide a legnagyobb versenyek győztesei, és a legmagasabb szinten teljesítő játékosok juthatnak csak el, óriási a viadal presztízse. Ezért is meglepő, hogy ezúttal nem a csúcsteljesítményektől, kilenc nyilas kiszállóktól hangos a verseny, hanem egy meglehetősen kínos ügy miatt.

Csütörtökön a kétszeres világbajnok Gary Anderson tanította móresre Wesley Harms-t a negyeddöntőbe jutásért. A holland vesztes nem túl elegáns módon másban kereste a hibát.
Két napba telik majd, amíg ki tudom szellőztetni az orromból azt a bűzt
- nyilatkozta a holland RTL7L tévécsatornának. A ranglista-4. helyezett Anderson visszautasította a vádakat, s kijelentette: ha ő szellentette volna tele a tábla körüli területet, biztosan bevallja.
Ha a srác azt gondolja, én durrantottam oda, 1010 százalékban téved. A gyermekeim életére esküszöm, hogy nem én voltam. Egyszer előfordult, hogy gyomorrontást kaptam egy meccs közben, de azt el is ismertem, és most is elismerném, ha én szellentettem volna. Minden alkalommal, mikor elmentem az asztal mellett, éreztem a záptojás szagot, s azt gondoltam, ő volt. Rettentő szaga volt, de aztán ő egyszer csak elkezdett jobban játszani, én meg azt hittem, az az oka, hogy kiengedte a fáradt gőzt. Ha valaki ilyen szagot produkál, orvoshoz kell fordulnia
- mondta a BBC tudósítása szerint Anderson., aki ezzel a három dobással győzött.



Nem az ő meccsükön zördültek össze egyedül a riválisok. A pénteki Simon Whitlock – Gerwyn Price összecsapáson is volt egy kis perpatvar, de nem lehet tudni, hogy egész pontosan mi miatt.



A mérkőzést Price nyerte.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás