promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb játékosa szállt bele Mourinhóba, majd elnézést kért
Borítókép:  Forrás: premierleague.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
José Mourinho elfűrészelt még egy pallót maga alatt kedd este. A Manchester United a Bajnokok Ligájában 0-0-ra végzett a jelenleg nem túl acélos, a spanyol ligában 14. helyen álló Valenciával. Az MU ezzel két meccsen négy pontot gyűjtött, ami azért annyira nem rossz, viszont a bajnokságban továbbra is vergődik. Hét forduló után a tizedik, már három veresége van, legutóbb a West Ham-től kapott ki 3-1-re. Emellett Mourinho és a világbajnok játékmester Paul Pogba kapcsolata romokban, a portugál elvette a franciától a csapatkapitány-helyettesi posztot, viszonyuk a kiszivárgott fotók, videók, hírek alapján fagyos. Pogba pedig minden lehetséges módon el akarja hagyni a csapatot, eközben időnként kritizálja edzőjét.

Mindezt tetézi Antonio Valencia legutóbbi húzása. A csapat stabil jobbhátvédje kedvelt egy Instagram-posztot, melyet a teamvalencia25 nevű felhasználó jegyez. A következőket írja:
Nem lepődtem meg ennek a meccsnek (a Valencia elleni mérkőzés – a szerk.) a kimenetelén. Mindig előre próbálok tekinteni, de amit Mourinho alatt néznünk kell, az büntetés. Valaminek változnia kellene. Mourinhónak menni kell.
Nos, Valencia ezt a saját fotójával kitett posztot kedvelte. Magyarul nyíltan amellett foglalt állást, hogy közvetlen főnökét ki kellene rúgni.
valencia mourinho1

Szerdán aztán felébredt csipkerózsika álmából és rögtön elnézést kért...
Tegnap kedveltem egy fotót Instagramon anélkül, hogy elolvastam volna a hozzá tartozó szöveget. Ez nem az én véleményemet tükrözi, elnézést kérek érte. Abszolút a menedzser és a játékostársaim mellett állok. A legjobbunkat adjuk, hogy javuljanak az eredményeink
– írta immár Twitteren.



Mivel az ecuadori bekk tizenhárom éve játszik Angliában, meglepő volna, ha egy jól érthető angol nyelvű Insta-üzenetet képtelen lenne értelmezni. Így vagy az történt, hogy tényleg el sem olvasta a szöveget, ami jókora ostobaságra vall, vagy mégiscsak jelezni akarta, hogy nagyon rossz irányba mennek a dolgok az Old Traffordon.

Utóbbi esetben elképzelhető, hogy a klub vagy az ügynöke rászólt, hogy azért ezt már ne engedje meg magának.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás