promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két magyar is van a legértékesebb klub nélküliek listáján
Borítókép:  Forrás: Goal.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Érdekes listát állított össze a Transfermarkt.de. A portál megnézte, hogy kik a legértékesebb, jelenleg klub nélküli játékosok. A rangsor harmadik helyén egy magyar labdarúgó, nevezetesen Dzsudzsák Balázs áll. 

A magyar válogatott játékosa, aki legutóbb az Egyesült Arab Emírségekben rúgta a bőrt, majd hetekig arról szóltak a hírek, hogy a MOL Vidihez szerződik. Még fizetési igényét is lejjebb adta. Aztán azzal, hogy a székesfehérvári együttes az orosz CSZKA-ban is megforduló Georgi Milanovot szerződtette, eldőlt, hogy Dzsudzsák nem tér vissza Magyarországra. Bár a megye I-es Siklós ajánlatát még elfogadhatja.

A legfrisebb hír vele kapcsolatban, hogy visszatér oda, ahonnan a történet, és ő is elindult, az Egyesült Arab Emírségekbe.

Rajta kívül egyébként ott van a listán Futács Márkó is – egészen pontosan a 39. helyen. A Hajduk Split augusztus 31-ével felbontotta a támadóval kötött szerződését, akit több horvát klubbal (amit a játékos a Nemzeti Sportnak adott interjújában cáfolt, sőt: „Aláírtam a szerződésemnek azt a záradékát is, amelynek alapján büntetést kell fizetnem, ha másik horvát klubhoz szerződnék”), illetve a Vidivel és a görög Panathinaikosz csapatával is szóba hoztak, ám egyelőre nincs hivatalos információ arról, hogy hol is folytatja.

A lista első helyén a korábbi Arsenal-labdarúgó, a volt francia válogatott Samir Nasri áll, míg a második Bakary Sako: ő legutóbb a Crystal Palace-nál játszott.

Aki végig böngészi a listát, találhat finomságokat, hiszen olyan nevek vannak jelenleg csapat nélkül, mint John Terry vagy épp Patrice Evra. Bővebben itt.

Érdekesség, hogy a Transfermarkt minden héten összeállítja a német bajnokság álomcsapatát, amelyről most nem hiányoznak a magyar nevek: erről ide kattintva olvashat.

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás