Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meglepő bejelentést tett a Red Bull

Meglepő bejelentést tett a Red Bull

Sport & Szabadidő

Meglepő bejelentést tett a Red Bull

Sport & Szabadidő

Promotions 17:19
Javában zajlik a Forma-1 aktuális idénye, azt azonban már tudni lehet, hogy a Red Bull nem hosszabbít szerződést pilótájával, Daniel Ricciardóval. A hírt maga az istálló közölte szűkszavú közlemény formájában.
Tiszteletben tartjuk Daniel döntését és köszönettel tartozunk neki, amiért munkájával nagy és fontos szerepet játszott a csapat életében 2014 óta. Több lehetőségünk is van, ám egyelőre folytatjuk a keresést, hogy megtaláljuk Max Verstappen megfelelő csapattársát a következő szezonra
– áll a közleményben.

Sportági értesülések szerint Ricciardó esetleg a Ferrarinál folytathatja pályafutását. Aztán érkezett a hír, hogy a pilóta a Reanult gyári csapatához írt alá a következő szezonra:
Talán karrierem egyik legnehezebb döntése volt ez, de azt gondolom, eljött az ideje a frissítésnek és annak, hogy új kihívások elé nézzek. Tisztában vagyok vele, hogy a Renault-nak még sok kell hozzá, hogy a célját megvalósítva a legmagasabb célokért küzdjön a sportágban, de lenyűgöző az elmúlt két évben mutatott teljesítménye. Ráadásul, minden alkalommal, amikor a Renault az F1-ben szerepelt, végül mindig elhódította a világbajnoki címet. Remélem, hogy a pályán és azon kívül is tudom majd a csapatot segíteni ezen az úton.
(HZS)

Borítókép: Forrsá: nine.com