Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy Arsenal Wenger nélkül

Egy Arsenal Wenger nélkül

Sport & Szabadidő

Egy Arsenal Wenger nélkül

Sport & Szabadidő

Promotions 13:44
Az angol élvonalbeli Arsenal bejelentette, hogy az együttest 1996 óta irányító Arsene Wenger az idény végeztével lemond menedzseri posztjáról. Bizony, Wenger 22 évig koptatta az Arsenal kispadját, és ezalatt 17 trófeát tudott bezsebelni.

„Alapos gondolkodás és a klubbal való egyeztetés után úgy érzem, ez a megfelelő idő arra, hogy a szezon végeztével lemondjak – idézi az NSO Wenger szavait, amit az Arsenal hivatalos honlapján tettek közzé. – Hálás vagyok, hogy ennyi éven át szolgálhattam a klubot. Teljes odaadással és becsületesen irányítottam a csapatot. Szeretnék köszönetet mondani a stábnak, a játékosoknak, a vezetőknek és a szurkolóknak, akiknek hála ez a klub roppant különleges. Szeretném, ha a szurkolóink minden erejükkel támogatnák a csapatot, hogy eredményesen zárjuk a szezont. Minden Arsenal-szimpatizánsnak üzenem, tartsák tiszteletben a klub értékeit! Örökké szeretni és támogatni fogom az Arsenalt.”

Wenger a sok trófea mellett talán arra lehet a legbüszkébb, hogy a 2003/04-es idényben veretlenül lett bajnok a csapattal. A Bajnokok Ligája döntő bár összejött nekik, de a serleget sose tudták elhódítani.

Most kezdődnek a találgatások, hogy ki lehet majd a francia edző méltó utódja, de ezek egyelőre csak pletykák. Wenger befejezi az idényt az Arsenallal, ami még harcban van az Európa-ligáért is, ahol a csapat kiharcolhatná a Bajnokok Ligája indulást. Egyértelműen szép búcsú lenne. (NSO; Torony)