promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brazília 2014 - Cselgépek napja, avagy Messi, Shaqiri és Hazard is a pályán
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás


Argentína–Svájc


A jugoszláv–koszovói–albán–török egységgel érkező svájciaknak egyetlen komoly feladata az lenne, hogy megállítsák Leo Messit, de ez eddig nagyon keveseknek sikerült. Argentína eddig nem volt túl meggyőző, annak ellenére simán jutott tovább csoportjából, egyelőre Messi nélkül egy teljesen átlagos csapat benyomását keltik. A védelem gyakran bizonytalan, jellemző, hogy addig góltalan Nigéria kétszer is bevette Romero kapuját, a középpályása középszerű, Di María hiába remek, egyedül kevés, viszont van egy Messijük, aki négy gólt lőtt a három meccsen. Agüero sérülése miatt végképp a Barca zsenijére marad a góllövés, hacsak össze nem szedi magát Higuaín és/vagy Lavezzi.

Svájc az utolsó meccsen kényelmesen lelépte Hondurast és jutott tovább, a Bayern szélsője, Shaqiri a svájci Messi, ő vállalta mindhárom gólt. Ő Zabaletáékat is zavarba hozhatja, de azért Argentína más kávéház, a franciák is bucira verték a piros-fehéreket. Kíváncsiak leszünk, hogy Messi hányszor kerüli meg a Senderos-Djourou duót, míg azok egyszer megfordulnak.

Arena de Sao Paulo, Sao Paulo
TV: M1, 18:00

Várható kezdőcsapatok:
Argentína: Romero – Zabaleta, F. Fernandez, Garay, Rojo – Gago, Mascherano, Di María – Messi – Higuaín, Lavezzi
Svájc: Benaglio – Lichsteiner, Senderos, Djourou, Rodríguez – Inler, Behrami – Mehmedi, Xhaka, Shaqiri – Drmic


Belgium–USA

Na ez egy sokkal kiegyensúlyozottabb párosítás, USA felnőtt idén is a nagyokhoz, láthattuk Portugália és Németország ellen is, ráadásul Belgium annyira nem is nagy. De főképp rutintalan, Hazardék remek játékosok, de sok tapasztalatuk nincs ilyen tornáról. Szerencséjük, hogy a másik oldalon is csak az egy szem Dempsey látott már szinte mindent pályafutása során. Belgium, akárcsak az argentinok, három per hárommal áll, az első meccs 25. percében kapott egy gólt, azóta csak félidők elején kellett középkezdéshez felállniuk Wilmots legényeinek. Hátul nagyon masszívak, és ugyan Vermaelen, VandenBorre (sérülés) és Defour (eltiltás) nem játszhat, így is megvannak bőven. Még mindig várunk egy Hazard- és Lukaku-gólra, a két sztár még visszafogott, szóval bőven van még tartalék a vörös ördögökben.

ArenaFonte Nova, Salvador
TV: M1, 22:00

Várható kezdőcsapatok:

Belgium: Courtois – Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vertonghen – Witsel, Fellaini, De Bruyne – Mertens, Lukaku, Hazard
USA: Howard – F. Johnson, Gonzalez, Besler, Beasley – Beckerman, J. Jones – Zusi, Bradley, Bedoya – Dempsey
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás