promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 kérdéssel próbára teheted a tájékozottságodat, de vajon van merszed hozzá?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csupán 10 kérdés, nem kell félni ettől a kvíztől.

A legtöbb alap tudásunkat az általános iskolában szerezzük meg, hiszen ott szinte csak az a dolgunk, hogy feltöltsük az agyunkat hasznos információkkal. Viszont van egy kis bökkenő, ugyanis hiába ilyenkor a legfogékonyabb az agyunk a tanulásra, közben semmi kedvünk az iskolapadot koptatni, nehezen tudunk végig a tanárra koncentrálni – sajnos csak jóval később jövünk rá, hogy milyen fontos, amiről beszél.

A földrajz még a viszonylag kedveltebb tantárgyak közé tartozik, hiszen van benne egy kis kaland, mindenki szeret tájékozott lenni a világban. Persze itt is vannak szárazabb, unalmasabb dolgok, de összességében egész nagy érdeklődést tud kiváltani az emberekből például az, hogy megtudjuk, hogy egy adott országnak mi a fővárosa – főleg, ha a közelünkben van az a hely.

Most készítettünk egy elég izgalmas kvízt, amivel bárki próbára teheti a tudását fővárosokból, országokból – mindössze 10 kérdésre kell helyesen válaszolni, hogy valaki igazi mesternek érezhesse magát.

Persze akkor sem kell csüggedni, ha esetleg rosszul teljesítünk, hiszen minden egyes hibánkból tanulni lehet, és a későbbi próbálkozásoknál már könnyen elképzelhető, hogy összejön az áhított 10/10:

Tetszett a kvíz? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás