promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: képes vagy mind a 10 kérdésre helyes választ adni? Bevállalod?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyik kérdés sem túl nehéz, de azért még így is képesek kifogni bárkin.

Magyarországon rengeteg filmkedvelő ember van, hiszen már hosszú évtizedek óta a filmnézés a magyarok egyik kedvenc szórakozása, kikapcsolódási módja. Érthető, hiszen csupán egy jó film kell hozzá, egy kényelmes hely, és valami finomság, amit élvezhetünk – akár otthon, akár a moziban, a lényeg, hogy az alkotás, illetve az élmény képes legyen elterelni a gondolatainkat a hétköznapi gondokról.

Vannak olyan filmes karakterek, akik igazán a magyar közönség szívéhez nőttek. Ez vagy azért van, mert az őket alakító színészek fantasztikus munkát végeztek, vagy azért, mert maga a film annyira remek, hogy azzal együtt a benne szereplő figurát is egy életre megszerettük – rengeteg ilyenre van példa, sőt, még a hétköznapjainkba is könnyedén beszivárognak ezek a karakterek.

Már csak az a kérdés, hogy mennyire emlékszel a legikonikusabb filmes karakterekre, és az azokat alakító színészekre? Bevállalnál egy 10 kérdésből álló kvízt, hogy teszteld magad?

Ha a válasz igen, akkor van egy csodálatos hírünk, ugyanis itt az alkalom, hogy mindenki tesztelje a tudását ezzel a kvízzel, amiben filmes karakterekről és az őket alakító színészekről van szó:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás