promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pontkvíz: 10 kérdés, amire pontos választ kell adnod - menni fog az összes?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden kérdésre pontosan kell válaszolnod ebben a pontkvízben.

A pont sok mindent jelenthet: lezárhatunk vele egy mondatot, meghatározhatjuk vele egy hegy legmagasabb pontját, meghatározhatjuk vele valaminek a pontos árát vagy értékét. Ezen felül gyűjthetjük őket a boltokban, hogy aztán olcsóbban vegyünk meg egy drága konyhai eszközt vagy egy gurulós bőröndszettet, míg a középiskolai diákok azért gyűjtögetik az utolsó években, hogy felvételt nyerjenek arra az egyetemre, ahová szeretnének járni.

Legyen szó a hármas pontról, a pontos időről, egy mondókáról, egy pontos idézetről, vagy a ponthatárokról, a pontok számos formában jelen vannak a mindennapi életünkben. Most pedig erre építettük az alábbi kvízünket.

10 kérdést írtunk össze ebben az úgynevezett pontkvízben, és mindegyiknél 3-3 válaszlehetőség közül kell eldöntenetek, hogy melyik a helyes. Minden kérdésnél csak egy válasz az elfogadott, szóval mindig pontosan 33,3333333 százalék esélyetek lesz arra, hogy a jóra bökjetek.

Tegyétek hát próbára tudásotokat ebben az igen vegyes kérdésekből álló tesztben, nézzétek meg, hogy ti vajon mennyit tudtok a pontokról, és vajon pontosak-e az ismereteitek.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás