promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: A tudás a legdivatosabb tulajdonság, 8 jó válasszal már stabil helyed lenne a Milánói divathéten
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbben egész életünkben nem kerülünk ezekkel a ruhamárkákkal kapcsolatba, azonban műsorokban, videókban, közösségi médiában folyton szembejönnek. Te vajon mennyire figyeled ezeket? Most kiderül.

Biztosan ti is sokat korzóztatok már az Andrássy út csodálatos mesevilágában, ahol mintha egy egészen más életvitel morzsái mutatkoznának meg. Milliós órák, több százezres kabátok és cipők, zárt boltok, ahová meghívó kell, biztonsági őr az ajtóban, az olcsó illatosító helyett pedig a bolt illatkompozíciójára költenek annyit mint más az egész bérleti díjra. Na de nem is baj, így szeretjük. Jó néha ott elábrándozni, elképzelni mit vennénk meg, aztán megnyugtatni magunkat, hogyha lenne ennyi pénzünk, akkor sem adnánk érte ennyit. Hogy ez igaz, vagy hamis, azt mindenki eldöntheti magában.

Ugyanez a helyzet az Instán szembejövő cuccokkal. Lányok márkás szatyrok között pózolnak, a párjuk előránt nekik egy havi keresetből sem megvásárolható sálat, ilyenkor pedig picit irigykedünk. Vagy nem.

Most minket csak az érdekel, hogy mennyire jártatok nyitott szemmel a nagy divatmárkák világában és mennyit tudtok ezekről a híres ruhakölteményekről. Indulhat a kvíz? Mindet eltalálni nagyon divatos!

Ha pedig tetszett, akkor további tematikus kvízekben is próbára teheted a tudásodat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás