promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Univerzális kvíz: a 2. kérdésnek sokan bedőlnek, de egy hibával is a legjobbak között lehetsz
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 nehéz kérdés, vegyes témákból. Mindegyikre tudod a választ?

Szerda reggel egy igen izgalmas kvízzel indítottuk a napot, amik a magyar filmekkel kapcsolatos volt; fel kellett ismerni a hazai alkotásokat egyetlen képről. Ahogy eddig láttuk, igen vegyes eredmények születtek a kérdéseknél, de összességében szép eredményeket értek el azok, akik eddig kitöltötték.

Délutánra viszont egy olyan tudástesztet állítottunk össze, amiben univerzális kérdéseket fogtok találni. Mindenféle témából csipegettünk egy kicsit, így állt össze az alábbi, 10 kérdésből álló kvíz, amiben lesznek könnyű és nehéz kérdések egyaránt.

Könnyítettünk annyit a dolgon, hogy minden kérdéshez csupán 2-2 válaszlehetőséget adtunk meg, tehát ha valamelyikre nem is tudjátok a helyes választ, akkor is 50 százalék esélyetek arra, hogy jól tippeljetek.

A 2. kérdés rögtön egy komolyabb szintet képvisel, és sokan könnyen be is dőlnek neki, de ha el is rontod, az sem probléma, hacsak ennyit hibázol, az is parádés eredmény, de ha 6-7 jó válasszal végzel, akkor sincs okod szégyenkezni, mert lássuk be, ezek tényleg nem könnyű kérdések.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás