promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furfangos kvíz: képes vagy mind a 10-et felismerni, vagy kifog rajtad valamelyik?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyszerre pofon egyszerű, és rettenetesen nehéz elérni a 10/10-et.

A hollywoodi színészek, világsztárok arcát szinte minden egyes nap látjuk. Hol egy internetes hírnél, hol a tévében, hol akár az újságban botlunk beléjük, általában rögtön, egyetlen pillanat alatt felismerjük őket, hiszen annyira ismertek, hogy már-már úgy érezzük, hogy ismerjük őket – ez teljesen természetes, főleg, ha egy olyan hírességről van szó, aki már több évtizede a szakmában van.

Vannak olyan híres emberek, akik a szemünk előtt nőttek fel, vagy öregedtek meg, illetve annyiszor átalakultak már a filmvásznon, hogy szinte az összes létező arcukat láthattuk már. A színészek mindig képesek meglepni minket a stílusváltásaikkal, illetve már azzal is, hogyan néznek ki civilben – hiszen tudjuk, hogy ők is csupán emberek, nem mindig úgy néznek ki, mint az Oscar-gálán.

Most összeállítottunk egy izgalmas, furfangos kvízt, amiben összesen 10 világsztárt kell felismerni, de van egy kis csavar: hol szokatlan külsővel, hol fiatalon, hol öregen, hol csak kevés ideig tűnnek fel a tudástesztben szereplő gifeken.

Aki úgy érzi, hogy ismeri a hollywoodi gigasztárokat, és bárkit képes lenne felismerni akármilyen körülmények között, az most próbára teheti magát ezzel a kvízzel, de csak ha van elég bátorság hozzá:

Tetszett a kvíz? Akkor ez is érdekelhet:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás