promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észvesztő kvíz: a 8. kérdésnél eldobod az agyad, de sokan el sem jutnak addig
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Észvesztő kvíz, igen nehéz találós kérdésekből.

Egy igen izgalmas, egyben nehéz kvízt hoztunk nektek, ami jobban felpörgeti majd az agyatokat, mint a reggeli kávé. Ugyanis találós kérdéseket gyújtöttünk össze, és abból született a szombat reggeli kvíz.

A találós kérdés egy megosztó műfaj, mert valaki már az elején penge bennük, és rögtön megfejti őket, míg mások az első néhány próbálkozás után egy életre feladják, mondván ezek nem neki valók. De mi igyekeztünk úgy összeválogatni őket, hogy legyen köztük könnyebb és nehezebb is, szóval legalább 5 pontot mindenki össze tud szedni.

10 találós kérdést fogtok látni, amikhez többnyire 2-2 válaszlehetőség lesz. Egyetlen egy kérdésnél lesz az, hogy nem kettő, hanem négy válaszlehetőség lesz, de ennek is megvan az oka.

Ugyanis a 8. kérdés ennek a kvíznek a legnehezebb pontja, ami felett lehet, hogy percekig fogsz ülni, és egyszerűen dühíteni fog, hogy nem tudod a jó választ. Aztán amint bökni fogsz, és látod, hogy melyik a helyes megfejtés, a fejedhez fogsz kapni, hogy tényleg, hát hogy nem jöttem erre rá.

Ugyebár a találós kérdések lényege, hogy minden a részletekben rejlik, szóval ne hagyjátok megvezetni magatokat!

Fontos! A 8. és a 9. kérdés után meg fog jelenni egy kis magyarázat, arra az esetre, ha esetleg nem értenétek, miért nem fogadtuk el az általatok jónak ítélt választ. Ezeknél a kérdéseknél tehát tovább kell majd kattintani a következő kérdésekre!

Észvesztő kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás