promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 hajmeresztően furcsa keresztnév, de vajon férfi vagy női?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon férfi vagy női keresztnevek vannak ebben a kvízben?

Természetesen mindkettőből van bőven, de egyikről sem lehet egyértelműen eldönteni, hogy melyik lehet az. Manapság már olyan furcsa keresztneveket is lehet adni a gyerekünknek, amikről eleinte el sem hinnénk, hogy anyakönyvezhetők, hiszen nem gyakran találkozunk olyan férfival, akinek Naftali a keresztneve, vagy nem gyakran randizunk olyan nővel, akinek Zene lett volna a becses neve.

Pedig léteznek, és a furcsa nevek sora egyre csak gyarapodik. Szerencsére ezeket nagyon ritkán adja bárki a gyerekének, lássuk be, elég viccesen jönne ki, ha megjelenne az iskolában egy Nagy Vulkán nevű fiú, vagy egy Németh Ividő - igen, ezek is anyakönyvezhető keresztnevek.

Mi most egy olyan kvízt állítottunk össze, amibe összeszedtünk 10 igen furcsa, már-már hajmeresztő nevet, nektek pedig meg kell tippelnetek, hogy vajon férfi vagy női lehet.

A feladat nem lesz egyszerű, hiszen ezekről tényleg nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy hova tartoznak, így tehát az ember nem tehet mást, jól kell tippelnie, aztán rácsodálkoznia, hogy ilyenek tényleg léteznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás