promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigakvíz: 25 kérdéssel tesztelheted a tudásod, elég bátor vagy hozzá?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha már 13 kérdésre jó választ tud adni az ember, akkor az átlag fölött van.

A tudásra szomjazó emberek egyenesen imádják a kvízeket, hiszen így tesztelhetik magukat, ráadásul még tanulhatnak is, mivel ha nem tudnak valamit, akkor a rossz válasz megadása után szinte biztos, hogy örökre megmarad a helyes megfejtés. Az ilyen apróságokkal tudjuk magunkat fejleszteni, és ezzel gazdagabbá is tesszik az életünket – hiszen mindenki tudja: a tudás hatalom.

Az emberre lépten-nyomon ráragad egy kis tudás, ha nyitott szemmel jár a világban. Hol történelmi jellegű, hol filmes, hol esetleg helyesírással kapcsolatos plusz információk birtokába jut, de mindegyik csak hozzáad az elméhez. Érdemes minden új ismeretet úgy magunkba szívnunk, mintha szivacsok lennénk, hiszen senki sem veheti el tőlünk a tudásunkat, az a legnagyobb kincs.

Már csak azt lenne jó tudni, hogy vajon 25 univerzális, izgalmasan szerteágazó kérdésből vajon mennyire tudsz helyes választ megadni ezen a gigakvízen?

Ezek a vegyes kérdések hajlamosak arra, hogy szinte mindenkin kifogjanak, hiszen valóban akkora tudással kell rendelkezni, hogy szinte lehetetlen 25/25-öt elérni rajta – de reméljük, hogy lesz, akinek sikerül:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás