promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szuperemberek kvíze: okosabb vagy, mint egy átlag európai? 10 kérdés alapján kiderül
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon 10 kép alapján rájössz mindenre?

Új kvízünkben 10 képet hoztunk nektek, amelyeken európai országok határai láthatók, igazából tehát az országok körvonalait fogjátok majd látni a játékban, és ez alapján kell majd eldöntenetek, hogy melyik ország rajzolódik ki előttetek. Abból a szempontból könnyű lehet, hogy híresebb európai országokat láttok majd a képeken, tehát nem azokat, amelyeket tuti, hogy nem ismernétek. Ám abból a szempontból már nem, hogy tényleg semmi segítségetek nem lesz, míg egy vaktérkép esetén valamelyest egy rendszerbe ágyazva szemlélhetitek a dolgokat, addig itt tényleg nem lesz semmi viszonyítási pont.

Esetleg az, hogy az egyes roszágoknak tényleg vannak ikonikus kis alakzatok az alakjukon, így pedig valamelyest könnyebb lehet majd.

A végén persze majd láthatjátok, hogyan teljesítettetek, melyikek mentek legjobban, és mely kérdésekben válaszoltak nagyon rosszul a játékostársaitok, és már önmagában ez is egy jó és érdekes játék a játékon belül. Talán már most borítékolható, hogy melyek lesznek a nehezek, hiszen Németország és Franciaország formáját lehet, hogy le is tudnátok rajzolni, és még lehet, hogy Ausztria is menne.

Biztos, hogy egyes kérdéseknél hosszú percekig fogtok majd időzni, de valószínűleg sokszor jó döntést hotok majd.

Tegyetek egy próbát, földrajzi kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás