promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10-ből 4 emberen szinte biztos, hogy kifognak ezek a kérdések, pedig pofon egyszerűek - Képes vagy legalább 5 jó választ megadni?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jobb, ha mindenki felköti a gatyáját, aki jól akar teljesíteni ezen a kvízen.

Hazánkban sokan imádják a filmeket, hiszen egy fárasztó nap után kifejezetten fantasztikus érzés leheveredni, és hagyni, hogy Hollywood legnagyobb sztárjai szórakoztassanak minket nagyjából 2 órán keresztül. Sőt, ha ilyenkor van mellettünk valami finom snack, és még egy kellemesen hűvös innivaló is, akkor az egyenesen mennyei lehet – maga a relaxációs paradicsom az otthonunkban.

Hogy miért is vannak ilyen különleges helyen a filmek a szívünkben? Természetesen azért, mert szórakoztatnak minket, hol akcióval, hol romantikával, hol humorral, hol rettegéssel. A lényeg, hogy hatást váltsanak ki belőlünk, és elfeledtessék velünk arra a pár órácskára a hétköznapok gondjait, a megterhelő gondolatokat és minden mást, ami kicsit is lehúzza a kedvünket.

Már csak az a kérdés, hogy mennyire ismered a filmeket? Képes vagy jól teljesíteni egy kvízen, amiben 10, teljesen vegyes, filmes kérdéssel teszteljük a tudásod?

Ha szeretnéd próbára tenni magad, akkor itt a tökéletes alkalom, ugyanis ez a kvíz tényleg nagyon sokrétű, de persze csak filmekről, színészekről, rendezőkről van szó benne – rendesen meg kell dolgozni egy jó eredményért:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás