promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Stephen King filmjeit egyetlen képkockáról? - Nem csak horror rajongóknak!
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stephen King rajongói végre tesztelhetik tudásukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Sokan a horror mestereként emlegetik a zseniálisan elborult elmével rendelkező Stephen Kinget, ugyanis már több évtizede okoz rémálmokat az embereknek a beteg, félelmetes történeteivel, amikből már számtalanszor csináltak filmeket, sorozatokat – általában nagy sikerrel, mivel a közönségnek bejön az a fajta borzongás, amit csak a világhírű író tud szolgáltatni.

Persze Stephen King nem csupám a rémisztgetéshez ért, hiszen remek drámai történeteket is hozott nekünk, amikből szintén olyan alkotások születtek, amik nagy sikert értek el, és joggal lehet őket igazi klasszikusnak nevezni. Magyarországon is rengetegen imádják a szerző munkáit, illetve az ötletein alapuló alkotásokat, hiszen akármilyen is a minőségük, az biztos, hogy különlegesek.

Mekkora Stephen King rajongó vagy? Vajon meg tudod mondani mindössze egyetlen képkocka alapján, hogy az író melyik filmjéről van szó?

Most bárki próbára teheti magát, aki kicsit is ismeri Stephen King filmes életművét, de előre szólunk, nem lesz egyszerű dolga azoknak, akik a sokak által áhított 10/10-re pályáznak, mivel azért rendesen meg kell dolgozni:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás