promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Képkvíz: felismered Harrison Ford filmjeit egyetlen képkockáról? - Itt az idő bizonyítani egy 10/10-zel
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harrison Ford rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Az Oscar-jelölt Harrison Ford minden idők egyik legismertebb, leglegendásabb színésze, aki igazán különleges karriert tudhat magáénak, hiszen nem csupán egy, hanem több hihetetlenül ikonikus filmes karaktert is megtestesített az utóbbi közel 60 évben, mióta színészkedik – sőt, egyesek szerint az ő arca egyet jelent a sikerrel, elképesztően nagy hatással voltak a munkái az egész világra, Magyarországon is rengetegen imádják őt.

Harrison Ford jelenleg 80 éves, és még mindig remek formában van, jelenleg is aktívan színészkedik és sikert sikerre halmoz a mozikban, illetve a streaming felületeken egyaránt. A rajongói már nagyon várják, hogy ismét Indiana Jones szerepében láthassák őt a széria ötödik, és elvileg egyben utolsó részében, de addig is mindenképp érdemes lenne feleleveníteni a világsztár filmjeit, amiket itthon is sokan szinte kívülről fújnak.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy megmondani egyetlen kép alapján, hogy melyik Harrison Ford filmről van szó?

Ha szeretnéd próbára tenni a tudásod, akkor ez a kvíz tökéletes lesz hozzá, hiszen csupán 10 képről kell megmondanod, hogy Harrison Ford melyik alkotásából vannak – nem lesz egyszerű a 10/10, de az igazi rajongóknak menni fog:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás