promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Képkvíz: felismered Steven Spielberg filmjeit egyetlen képkockáról? Csak azoknak jön össze a 10/10, akiknek jó az ízlésük!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Steven Spielberg filmjeinek rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Magyarországon is sokan minden idők legjobb rendezőjének tartják a háromszoros Oscar-díjas Steven Spielberget, akinek számtalan elképesztően jó filmet köszönhetünk. Az első rendes mozifilmjét 1974-ben készítette, és a mai napig aktív, most is töretlenül készíti nekünk a mesterműveket – ráadásul már szinte az összes létező műfajban sikerült maradandót alkotnia úgy, hogy folyamatosan képes volt megújulni.

Steven Spielberg olyan hatást tud kiváltani a filmjeivel az emberekből, mint talán senki más, így nem csoda, hogy ennyien rajonganak érte, illetve a munkáiért. Az ő alkotásai nélkül sokkal kevesebb és silányabb lenne ez a világ, hiszen a rendező élénk fantáziájának köszönhetően olyan mesterműveket kaptunk tőle az évtizedek alatt, amik örökre velünk fognak maradni.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy megmondani egyetlen kép alapján, hogy melyik Steven Spielberg által rendezett filmről van szó?

Aki szereti a jó filmeket, annak menni fog, de még úgy se lesz egyszerű a 10/10, hiszen arra csak a legjobbak képesek. Aki szeretné tesztelni magát, az alábbi, izgalmas kvízünkkel megteheti:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Sok sikert kívánunk hozzájuk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás