promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Támad a hidegfront, folyamatos lehűlés, zápor, zivatar - részletes időjárás előrejelzés

Támad a hidegfront, folyamatos lehűlés, zápor, zivatar - részletes időjárás előrejelzés

Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Mutatjuk, milyen idő várható a mai napon és a héten.

A mai hétfői délutánon Magyarország időjárása változatos képet mutat. A reggel hűvösen indult, délutánra viszont meglehetősen felmelegedett az idő.

Az égbolt többnyire derült vagy gyengén felhős, bár északkeleten és északnyugaton kisebb eső vagy zápor is előfordulhat, délutánra 28-33 °C közötti csúcshőmérséklet várható.

Az ország nagy részén napos idő lesz, de helyenként megnövekszik a gomolyfelhőzet, és kisebb záporok vagy zivatarok is előfordulhatnak, különösen az északi és nyugati területeken.

Az esti órákban a hőmérséklet lassan csökken, 18-25 °C közötti hőmérsékletekre lehet számítani. Az éjszaka folyamán derült vagy gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. A légmozgás mérsékelt marad, helyenként gyenge széllökések lehetnek. A keddi nap reggele friss lesz, a hőmérséklet 15-20 °C között alakul. Az ország nagy részén napos időre lehet számítani, bár délen és keleten néhol kisebb felhősödés várható, esőre vagy záporra kicsi az esély.

A holnapi nap folyamán a hőmérséklet délutánra ismét 28-33 °C közötti értékekre emelkedik. Az égbolt többnyire derült vagy gyengén felhős lesz, csapadék nem valószínű. A déli és keleti területeken néhol megnövekszik a gomolyfelhőzet, de jelentős csapadék nem várható.

Az esti órákban a hőmérséklet ismét csökkenni kezd, 20-25 °C közötti értékekre. Az éjszaka folyamán többnyire derült vagy gyengén felhős idő lesz, csapadék nem várható. A szél gyenge marad, csak helyenként fordulhatnak elő erősebb széllökések. Az előrejelzések alapján a hét első napjai meleg, nyári időt ígérnek, kevés csapadékkal és többnyire derült égbolttal. Érdemes kihasználni a kellemes időjárást szabadtéri programokhoz, de figyelni kell a hirtelen kialakuló záporokra és zivatarokra is.