promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
11 vármegyét érint, már figyelmeztettek a meteorológusok - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárás várható majd az elkövetkező időszakban hazánkban.

Az utóbbi időszakban az időjárás néha szeszélyessé változik, és nagyon sokszor találkozhatunk záporokkal és zivatarokkal. Persze nem az ország minden pontján, hanem elvétve csak, és ezért érdemes figyelni az időjárás-előrejelzéseket, hogy megnézhessük, éppen hol fog esni. A HungaroMet előrejelzésében arról olvashatunk most, hogy a hét elején már kevesebb számban képződhetnek záporok és zivatarok, azonban arra is figyelmeztetnek, hogy ez csak az erőgyűjtés időszaka, és a hét második felében változékonyabb folytatás ígérkezik majd.

De vajon hétfőn mire számíthatunk pontosan majd?

A HungaroMet figyelmeztető előrejelzésében arról olvashatunk, hogy hol fordulhatnak majd elő zivatarok Magyarországon hétfőn, megmutatták azokat a vármegyéket, ahol potenciálisan előfordulhatnak.

Mégis melyik ez a tizenegy vármegye?

Veszprém vármegye, Nógrád vármegye, Vas vármegye, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Komárom-Esztergom vármegye, Győr-Moson-Sopron vármegye, Fejér vármegye, Csongrád-Csanád vármegye, Békés vármegye, Bács-Kiskun vármegye, Pest vármegye

Tehát az északkeleti és délnyugati tájakon a legkisebb esélye a zivatarok kialakulásának.

De mégis hány fok vár ránk majd a hétfői nap folyamán, az ország egyes részein milyen lesz a csúcshőmérséklet? A HungaroMet videós előrejelzéséből kiderül majd, hiszen térképre vetítve láthatjátok, hogy milyen időjárás vár majd ránk Magyarországon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás