promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
9 vármegye felé tart, alig maradt idő a meteorológusok előrejelzése szerint - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható hazánkban.

Az elmúlt időszakban bizony változatos időjárásban volt részünk. Záporok és zivatarok szinte az ország egész területén előfordultak, a napok általában úgy teltek, hogy napsütés és borús ég között váltakozott az ég felettünk. És bizony úgy tűnik, hogy a továbbiakban is valami hasonlóra készülhetünk. A HungaroMet is arról ír, hogy nagy változások nem történnek majd az időjárási helyzetben, és továbbra is kedvezőek a feltételek záporok és zivatarok kialakulására.

De mégis elsősorban hol alakulhatnak majd ki záporok és zivatarok Magyarországon?

A HingaroMet oldalán 9 vármegyére érkezett figyelmeztető előrejelzés,ezeken a helyeken fordulhatnak elő nagyobb valószínűséggel záporok és zivatarok a holnapi nap folyamán.

De melyik ez a kilenc vármegye?

Pest vármegye, Fejér vármegye, Győr-Moson-Sopron vármegye, Komárom-Esztergom vármegye, Somogy vármegye, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Vas vármegye, Veszprém vármegye és Zala vármegye

Mint írják az előrejelzésben a meteorológusok, a reggeli, kora délelőtti órákban elsősorban a Nyugat-Dunántúlon egy-egy intenzívebb záporból bedörrenhet. A déli óráktól estig főként a Dunántúl nyugati és északi felében alakulhatnak ki nagyobb számban zivatarok, egy-egy heves zivatar sem zárható ki.

De mégis az ország egyes területein hány fokokra van kilátás, és hol lehet 30 fokot mérni majd megint az elkövetkező napokban? A HungaroMet videós előrejelzésében térképre vetítve láthattok mindent, azt is, hogy a ti lakóhelyeteken mi várható majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás