promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
30 fok csúcshőmérséklet jön ebben az országrészben, részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jön a nyárias idő zivatarokkal.

Az elmúlt napokban már megszokhattuk, hogy nagyon sok helyen záporok és zivatarok tarkították az időjárásunkat, sőt, nagyon sok helyen esett meg az is, hogy míg a hajnal, és a reggel egy kis szelete nagyon is borult volt, felhők takarták az eget, és csapadék is esett, addig pár óra múlva már úgy sütött a nap, hogy még a kis kabátot is kénytelenek voltunk levenni.

A HungaroMet előrejelzései szerint kedden is napos időre van kilátás, ám csapadékról is szólnak a meteorológusok.

Az időjárás-jelentés szerint helyenként 30 fokos csúcshőmérséklet is jöhet Magyarországon, ám a Nyugat-Dunántúlon maradhat például huzamosabb ideig zárt a felhőtakaró, épp ezért pedig kevesebb lesz tehát a napsütés, illetve alacsonyabb lesz a csúcshőmérséklet is. Nyárias idő jön tehát kedden, és ehhez hozzátartoznak így a záporok és a zivatarok is.

Délután délnyugat felől érkezhetnek majd zivatarok Magyarország területére.

Helyenként heves zivatarokra van kilátás, ez pedig azt jelentis, hogy felhőszakadás jöhet, és jég is hullhat az égből a meteorológusok időjárás-jelentése szerint.

A HungaroMet térképes előrejelzésén térképre vetítve is láthatjátok, hogy hol várható csapadék Magyarországon, illetve az ország egyes részein hol hány fok várható. Érdemes tehát tájékozódni, hiszen kicsit mozgalmas időszak áll előttünk, de a videós-térképes előrejelzésen láthatjátok, hogy a ti lakóhelyeteken mire lehet majd felkészülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás