promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikor jön több csapadék hazánkba? Ezen a napon, a meteorológusok elmondták, méréseik szerint ekkor várható
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárás várható majd az elkövetkező napokban Magyarországon.

Az elmúlt időszakban a szárazság uralta Magyarországot, majd már tegnap történt egy kis áttörés, és az ország több pontján is hullott némi csapadék, ez pedig már egy kisebb változás előszele, mutatója volt. Így pedig érdemes tájékozódni, hogy mi következik majd ezek után, mire számíthatunk Magyarországon az időjárás tekintetében az elkövetkező napokban, lehet-e tényleg valami jelentősebb változás.

Mégis milyen idő következik majd most?

A HungaroMet előrejelzései szerint a következő napokban gomolyfelhős és meleg idő várható majd hazánk területén. Ám az erőteljes gomolyfelhő-képződés nyomán majd többször számíthatunk az  ország területén záporokra és zivatarokra is. Minden nap előfordulhatnak majd záporok és zivatarok is. Az előttünk álló éjszaka első felében még csökken a záporok és zivatarok számossága, ám az éjszaka második felében ismételten erőteljessé válhat a gomolyfelhő-képződés. 

Elsősorban pedig a Dunántúl középső és keleti részein lehet ebből csapadék majd.

Az északkeleti területeken pára- és ködfoltok alakulhatnak ki.

A meteorológusok pedig azt is megmutatták nekünk, hogy a jövő hét folyamán melyik nap várható egyelőre a mérések szerint a legtöbb csapadék, amely jelentős mennyiségű is lehet a mostani előrejelzések szerint. Ez a nap pedig kedd. A Hungaromet videós előrejelzésén azt is láthatjátok térképre vetítve, hogy az ország egyes részein milyen maximum hőmérsékletek várhatók majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás