promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ország fele érintett, itt a figyelmeztetés a meteorológusoktól - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változás és fordulat van kilátásban az időjárás frontján.

Az elmúlt időszakban megszokhattuk már azt, hogy száraz és napos időben lehet részünk Magyarország nagy részén, csapadék elvétve akad, záporok és zivatarok pedig csak az ország néhány részén következnek be, azok is csak hébe és hóba. Ám most valami egészen mást tapasztalhatunk majd hazánkban, a HungaroMet figyelmeztető előrejelzésében egyelőre nyolc vármegyére érkezett előrejelzés, amely zivatarokról számol be szombatra.

Mégis mely vármegyék érintettek most?

Pest, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok

Ezeken a helyeken az elsődleges veszélyforrás a zivatar, de akár jégeső is előfordulhat. A HungaroMet oldalán azt is megjegyzik, hogy az ország ezen részében akár intenzív csapadék is előfordulhat.

A HungaroMet videós előrejelzésében arról is hallhatunk, hogy jövő héten indul majd be a nagyüzemi zivatarozás Magyarországon. Így pedig nagyon érdemes figyelni a napi időjárás-előrejelzéseket, hogy mégis hogy alakulnak majd az előttünk álló periódusok. Az előrejelzések szerint a jövő héten nő meg a labilitás a légkörben, és ennek következménye lesz a több helyen kialakuló csapadék.

A videós előrejelzésben azt is láthatjátok, hogy az ország egyes részein milyen maximumokra lehet számítani, és azt is láthatjátok térképre vetítve, hogy mi következik a hétvégén az időjárásban, így tudtok azzal is számolni, hogy alakíthatjátok a szabadtéri programokat.

Íme a videós előrejelzés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás