promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
9 vármegyére érkezett meg a riasztás, gyorsan robog felénk - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre lehet majd számítani hazánkban az elkövetkező napokban.

Az elmúlt napokban már sokat lehetett arról olvasni az időjárás-jelentésekben és időjárás-előrejelzésekben, hogy bizony egyelőre még nincs kilátásban a változás, de már sejtjük, hogy a következő héten mikor elehet egy lényegesebb változás hazánk időjárásában. Sokan persze már nagyon hiányolják a jelentősebb csapadékot, hiszen az elmúlt időszakban csak elvétve lehetett részünk egy-két záporban és zivatarban. És közel sem volt mindegy, hogy az ország melyik részén lakunk, hiszen nem mindenhova érkezett meg a csapadék, még kevés sem.

De mi következik majd most a hétvége hátralévő részében?

A HungaroMet már a tegnap videójában, időjárási előrejelzésében is arról számolt be, hogy nyugalom ereszkedik az országra időjárás szempontjából, és nagyobb változás egyelőre csak szerdára van kilátásban. Ekkor jelentősebb csapadék is érkezhet majd az ország területére, néhány országrészben pedig nagyobb mennyiségű csapadék is lehullhat.

Holnapra pedig zivatarok miatt adtak ki figyelmeztető előrejelzést a HungaroMet-en.

Vasárnap sok lesz a napsütés, de hazánk délnyugati tájékán elszórtan lehet azért majd számítani záporokra és zivatarokra. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18-24 fok között változhat majd. Kilenc vármegye érintett tehát a figyelmeztető előrejelzésben.

Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala

A korábbi időjárás-előrejelzésben pedig arról is lehet tájékozódni, hogy az elkövetkező napokban az ország egyes részein milyen csúcshőmérsékletek várnak majd ránk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás