promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az eső, nincs hátra sok idő, ebben az országrészben csap le - részletes időjárás-előrejeézés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keleten és nyugaton ilyen időjárásra lehet számítani szombaton.

Az elmúlt hetekben már megszokhattuk, hogy az időjárás frontján alig történik valami említésre méltó, általában enyhe és száraz, tavaszias időben van részünk, miközben a szokásánál jóval enyhébb időben van részünk. Tovább folytatódik tehát az előtavasz, de ez nem jelenti azt, hogy az ország egyes részein ne lenne egy kis mozgolódás. Most úgy történt, hogy mindkét végén van egy kis mozgolódás. És figyelmeztető előrejelzés is érkezett, amely három vármegyét érint.

Amúgy ez a nap a meteorológiai tavasz első napja.

A csapadék egyre inkább az ország keleti felére fog majd korlátozódni. Pénteken még a tőlünk délnyugatra lévő ciklon hidegfrontja alakította az időjárásunkat, ám ez a hidegfront szombatra fokozatosan feloszlik majd felettünk, épp ezért a csapadék nagyja majd Kelet-Magyarországra korlátozódik majd. Vasárnap ismét csak enyhe léghullámok érkeznek majd a Kárpát-medencébe.

Keleten hajnalban borús időre is lehet számítani, és egyre több helyen várható csapadék is ebben a korai időszakban. Miközben a nyugati részek elsősorban ködösek lesznek, így pedig a HungaroMet figyelmeztető előrejelzésében három vármegyére jeleznek figyelmeztetést tartós és sűrű köd miatt, Vas vármegyére, Somogy vármegyére és Zala vármegyére.

Hogy pontosan milyen idő jön majd Magyarországon a hétvégén? A HungaroMet YouTube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy a ti lakóhelyeteken milyen idő vár majd rátok, mire lehet majd számítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás