promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eső zúdul a nyakunkba, ebben az országrészben lehet rá számítani majd az elkövetkező napokban? - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani az elkövetkező napokban hazánkban.

Nagyot fordult az időjárás, és február elején olyan időben van részünk, mintha áprilisban lennénk. Kitavaszodott, és hirtelen elmúltak a mínuszok is, olyannyira, hogy van olyan országrész, ahol megközelítette a hőmérséklet a 20 fokot is. Ez a fordulat váratlanul jött, és korábban arról is szóltak a meteorológusok, hogy bizony a hét második részében akár a napi melegrekordok is megdőlhetnek. Szóval van kis tavasz nagyon is, és egy darabig még úgy látszik, hogy ez az időjárás lesz majd velünk.

De mégis mi jöhet majd pontosan?

Az Időkép előrejelzései szerint a mai nap sok felhőátvonulásra lehet majd számítani, ám így is rövidebb vagy hosszabb időre kisüt majd a nap, miközben kisebb esőre is számítani lehet majd északabbra. Az ország nagy részén élénk szélre lehet számítani, miközben északkeleten, délen és délnyugaton viharossá fokozódik a szél. Napközben 11 és 18 fokot lehet majd mérni Magyarország egyes részein.

Csütörtökön északon és északkeleten lehet több felhő az égen, és ezeken a helyeken előfordulhatnak majd kisebb esők is a nap folyamán, miközben a legmagasabb hőmérséklet 11 és 19 fok között alakul majd. Az északi határ mentén mérhetjük majd a legalacsonyabb hőmérsékletet a meteorológusok előrejelzése szerint.

És úgy tűnik, hogy a tavasz csak fokozódik, mivel szombatra és vasárnapra már 13 és 20, valamint 11 és 20 közötti maximumokat mondanak most a meteorológusok. És egyelőre úgy tűnik, hogy vasárnap a Dunántúlon fordulhat elő majd némi eső.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás