promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdőlhet a rekord hazánkban, a meteorológusok meglepő hírt közöltek erre a hétre -  részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárásra van kilátás Magyarországon a héten.

Az elmúlt napokban nagyon kellemes időben lehetett részünk, sokszor kis tavasz közeli időt érezhettünk magunk körül, és a mai nap is elképesztően kellemes lenne, ám komoly és erős széllökések uralják az ország egy igazán nagy részét. A tegnap folyamán 14 vármegyére adtak ki figyelmeztető előrejelzést a meteorológusok, olyan széllökésekre figyelmeztettek minket, amelyeknek a sebessége a 70 km/h-t is meghaladhatja. Csupán öt vármegyét nem érintett a tegnapi figyelmeztető előrejelzés.

És hogy mi következik most?

A HungaroMet előrejelzései szerint rekordenyhe, jórészt száraz és szeles időjárásban lehet részünk majd most az elkövetkező napokban, de már kitértek a meteorológusok arra is, hogy a hét második felében mi várhat ránk, a most látható adatok szerint mi következhet majd. Az igazán meglepő az lesz, hogy olyannyira enyhe légtömegek alakítják majd az időjárásunkat, hogy csütörtökön, pénteken és vasárnap is van esély a napi országos melegrekord megdőlésére majd.

A hétvégén érkezhetnek némileg nedvesebb léghullámok majd a Kárpát-medencébe is, de érdemi csapadékra majd ekkor sem lehet számítani.

Arról pedig a HungaroMet videós előrejelzéséből tájékozódhattok pontosabban, hogy az ország egyes területein, így a ti lakóterületeken milyen időre, hány fokokra lehet majd számítani az elkövetkező napokban, itt tudjátok megnézni az előrejelzést, 3 perc alatt bizony azonnal képke kerülhettek a jövő időjárását tekintve:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás