promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: felfoghatatlan, ami történik, még a meteorológusok sem számítottak erre
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben érkezik egy újabb változás az időjárásunkban, mivel közeledik egy hidegfront.

Hulló falevelek, hideg, köd, szürkeség, eső. Ezeket a szavakat így felsorolva mind az őszhöz tudjuk kötni. Ami viszont most történik, arra még a meteorológusok sem igazán számítottak. Napközben szinte nyárias viszonyok uralkodnak, szóval akár a strandra is ki lehet menni.

Fog érkezni egy változás a hidegfront miatt, de hogy ez mikor fog lecsapni, az az Országos Meteorológiai Szolgálat lenti videójából kiderül.

Most tényleg ráfoghatjuk a meteorológusokra, hogy unatkozni fognak, de sokak nagy örömére az időjárás is unalmas lesz. Holnap túlnyomóan napos időre számíthatunk, legfeljebb kevés fátyolfelhő lehet az égen. Az esernyőt nyugodtan otthon hagyhatjuk mivel csapadék nem lesz. A szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között alakul.

Csütörtökön szintén derült, napos időre van kilátás. Hajnalra pára-, ködfoltok képződhetnek. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 8 és 16, a maximum 23 és 29 fok között valószínű.

Milyen változásra számíthatunk pénteken a meteorológusok szerint? Hát, semmilyenre, szóval ha fent megnézzük a csütörtöki időjárást, akkor gyakorlatilag ugyanerre számíthatunk.

Szombaton viszont már érkezik egy kis változás a hidegfront miatt. A Dunántúlon és északkeleten egy-egy zápor előfordulhat, de nagy viharokra nem igazán kell számítani, de a szél megerősödhet. A délnyugati, majd az északnyugati, északi szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A hajnali 10, 18 fokról délutánra 20 és 27 fok közé melegszik fel a levegő.

Vasárnap megint visszaáll minden, és ott már csapadékra sem kell számítani. Elképesztő, de az októbert is nyáriasan fogjuk indítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás