promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobbant hazánkba a hidegfront, de máris olyan elképesztő változás jön, amit nem is reméltünk - részletes időjárás előrejelzés
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárás következik az elkövetkező napokban, jön a változás, és erre kell készülni.

Ezen a hétvégén úgy tűnt vége a vénasszonyok nyarának, igazi őszies idő köszöntött be hozzánk, megérkezett a hidegfront és sok helyen esett az eső, előfordultak kisebb-nagyobb zivatarok, a nap is elbújt a felhők mögött. A hőmérséklet is alább hagyott kicsit, úgyhogy kénytelenek voltunk elfogadni, hogy eljött az ősz, nem süthet mindig hét ágra a nap. Annyira persze nem volt rossz idő, hogy ne lehetett volna elmenni kirándulni a szabadba egy jó gumicsizma és esernyő társaságában, de az ember mégiscsak jobban szeret szárazon maradni.

Ma hajnalban még sok helyen esővel ébredtünk, ami kicsit talán rontotta a hangulatot, de napközben tovább csökken a felhőzet. Jó hírünk van annak, aki inkább a nyárias száraz időt kedveli, bár már kezdtünk megbarátkozni a gondolattal, hogy ősszel őszies lesz az idő. A hidegfront elvonultával viszont visszatér a vénasszonyok nyara, még ha feltehetően mérsékeltebb formában is, mint múlt héten. Ma azért még tegyük be az esernyőt, biztos ami biztos.

MIT JELENT EZ PONTOSAN, MILYEN IDŐJÁRÁSSAL LEHET SZÁMOLNI A KÖVETKEZŐ NAPOKBAN?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, hogy az ország déli, illetve nyugati részén még előfordulhatnak esők, zivatarok. A hőmérséklet csúcsértéke 22 és 29 fok között alakul, az ország észak-keleti részén lesz a legmelegebb. A következő napokban is visszatér a jó idő, reggelente lehet pára, ködfelhő, de ezek gyorsan el fognak tűnni. Úgy néz ki visszatér a vénasszonyok nyara, egyedül a reggelek fognak árulkodni róla, hogy azért nincs nyár, és persze a nap, ami egyre korábban fekszik le, ma már fél 7-kor besötétedik. Kedden elkezd jócskán javulni az időjárás, és sok napsütésre számíthatunk kevés gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nem várható. 

Az OMSZ térképes és videós előrejelzését megnézve ti is megtudhatjátok, hogyan alakul az időjárás hazánkban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás