promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az időjárás ma azzal lep meg hogy nem lep meg semmivel, de azért mindenképp figyeld majd az eget
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha mára valami szabadtéri programot terveztél, akkor igazán szerencsésnek mondhatod magad.

Örülhetnek akik a szabadban szeretik tölteni a szabadidejüket, mivel szép, nyárias időnk lesz az egész nap folyamán az országban kedden.
Szerencsére a nyár úgy gondolta, hogy még velünk marad egy darabig. Talán akiknek a "hivatalos" szezon alatt nem jutott (vagy elég) idejük a kikapcsolódásra, úgy látszik még szeptemberben bepótolhatják az elmulasztott mókát. Akár strandoláshoz, de bármilyen kinti aktivitáshoz ideális időjárásra számíthatunk kedden.

10-15 fokos hőmérséklettel indít a hajnal, magasabb helyeken hidegebb, belvárosokban melegebb lehet, foltokban köd és pára képződhet. Felhőtlen, száraz idő lesz, a légmozgás gyenge marad, nem kell nagyobb szélre számítani. Napközben napos idő lesz, kevés fátyol- és gomolyfelhővel. A délelőtti csúcsok 25-26 fok körül alakulnak, főleg az ország délkeleti részén. A Balaton környékén és Észak-Nyugat Dunántúlon 22-23 fok várható. A strandolóknak érdemes megvárniuk a délutánt, mert akkor már 30-31 fok körüli hőmérsékletet mérhetünk legnagyobb tavunknál, az Alföldön akár 32-33 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála. Érdemes kiélvezni ezen a szeptemberi napon a szép, nyárias időjárást, csapadék semmikor nem várható a nap folyamán. A kedd esték nem a nagy bulikról szoktak szólni, de erről ezen az estén nem az időjárás tehet: kellemes, tavasziasnak mondható 24 fokok lesznek az ország területén, azonban éjjelre nagyobb fokú felhőképződés várható.

Ajánlott a napot kihasználni, mivel a meteorológiai szolgálatok előrejelzései szerint a hét későbbi részében valószínűsíthetően lehűlés következik, igaz, nem túl nagy mérvű, de némileg bemutatkozik az ősz is, a hét vége felé az országban több felé kisebb zivatarokra is számítani lehet. A mai nap azonban még ajánlott a nyárból megmaradt energiáinkat kiélni, és élvezni a gyönyörű időt.
További információkért nézd meg a lenti videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás