promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: itt a térkép, hogy hol zúdul a nyakunkba a csapadék hamarosan - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az OMSZ videós térképei lerántják a leplet arról, hogy milyen időre számíthatunk az elkövetkező napokban.

Az elmúlt időszakban nagyon megszoktuk a meleget, így sokak biztos, hogy nagyon rosszul érzik azt, hogy az elmúlt napokban többször is esett az eső, és záporok, illetve zivatarok szegélyezik a napsütést. Még az is megesik, hogy egy nap többször is elered, ránk zúdul a zuhé, majd jön a hőség, érkezik egy kis lehűlés, végül nem tudjuk eldönteni, hogy pulcsit vegyünk-e fel vagy elég a póló. Sokan biztos arra kíváncsiak, hogy tartós marad-e ez az időjárás, vagy már a hétvégén esetleg szémíthatunk változásra, jön újra valamiféle fordulat,

ami újra visszahozza a kora nyárias időt csapadék nélkül?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint egyelőre nem ússzuk meg a záporokat és a zivatarokat , ezek lesznek majd a főszereplők az elkvöetkező időszakban, sőt, ezeket lokálisan jelentős felhőszakadás is kísérheti. az éjszaka folyamán pedig több országrészben is párássá válhat a levegő és köd is képződhet. Az OMSZ videójának is az a neve, hogy dunsztos idő, és ebből már tudunk is következtetni, hogy mi vár ránk az elkövetkező időszakban.

Nagy nedvességtartalom a levegőben, fülledtség, illetve labilitás is párosul majd mind mellé.

Sok helyen pattannak ki záporok és zivatarok, gyenge lesz a légmozgás, így pedig ezek a csapadékgócok nagyon lassan ehlyeződnek át. És hogy mégis mikor várható egy kis mérséklődés, hol lesznek majd az országban csapadékgócok? Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében mindent láthattok majd a térképen is, és fel tudtok majd készülni jobban az időjárásra is a hétvégén, könnyebb lesz a tervezés.

Íme a videó, amelyben rendkívül sok hasznos adat segíti majd a tájékozódást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás