promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló látvány fogadta a nőt a WC-n, a víz felszínén úsztak, és nagyon sokan voltak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terjed a neten egy kép, amelytől a víz leveri az embereket, fira látvány fogadta otthon a nőt, elképesztő felfedezést tett.

Biztos, hogy mindenkinek van egy olyan rémálma, amely valamelyest a WC-hez kötődik, hogy egyszer kimegyünk az éjjel közepén, és valami ott várni fog minket. Sokszor ez a rémálom abban realizálódik, hogy történeteket olvasunk arról, hogy valamely háztartásban patkány mászott ki egy WC-ből. Ez a kérdés annyira benne van a közbeszédben, hogy még a National Geographic is elővette a témát, és modellezték, hogy lehetséges-e ez a helyzet. Az igazság az, hogy lehetséges.

Mivel köztudott az is, hogy a patkányok kiváló és kitartó úszók is egyben. Ráadásul a lélegzetüket három percen át képesek visszatartani a víz alatt. Testük pedig olyan rugalmas, akár egy gumibabáé. Feljutni tehát a lakásba egy WC-n keresztül? Ez sem rakétatudomány a patkánynak. Szakemberek is szoktak nyilatkozni, ha ilyen eset történik, ők pedig azt is megosztják a világgal, hogy bizony akár 2-3. emelet magasságig is fel tud mászni a patkány. A csatornarendszeresn keresztül jut el oda, a bűzelzárón pedig simán átrágja magát.

A National Geographic pedig videót is készített ehhez, hogy mégis hogy történhet mindez:

Ám most a Ranker egy olyan fotót közölt az online térből, amely még jobban borzolhatja a fantáziádat, a sztori szerint egy nő benyitott a WC-be, és a WC vízén rengeteg kis úszkáló élőlényt vett észre, amelyek hasonlítottak ugyan olyan élőlényekre, amelyeket ismert, mégsem tudta, hogy mik lehetnek ezek. Később kiderült, hogy patkányfarkú férgek úsztak fel a csatornán a WC-jébe, mindez pedig Costa Ricán történt, egy óriási esőzés, szinte özönvíz után, amely teljesen megbolondította a csatornákat is.

A patkányfarkú féreg egy nagyon fura, mondhatni különleges élőlény is, amelynek a farka tényleg nagyon hajaz a patkányéra, így nem véletlen a neve sem. Valószínűleg elsőre te sem tudtad volna, hogy éppen mivel állsz szembe. Az élőlény amúgy nem ártalmas és általában inkább a sekély vizekben érzi jól magát, de sokszor érkezett már bejelentés róla, hogy megjelent lakásokban a WC-ben. Elsősorban azonban Ázsiából hallhatunk ilyen esetekről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás