promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robog a csapadék Magyarország felé, le fog csapni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az időjárásban lesz egy-két csavar az elkövetkező időszakban.

Az időjárás az elmúlt napokban nagyon kegyes volt hozzánk Magyarországon, még ha néha egy kis csapadék le is esett az égből, ennek ellenére általában már 20 fok feletti hőmérsékletet mérhettünk az ország nagy részén. Valószínűleg így csütörtökön már mindenki azt kérdezi, hogy a hétvégén milyen időre számíthatunk majd.

Az Időkép előrejelzése szerint pénteken kellemes időre van kilátás Magyarországon, napsütés lesz az uralkodó, és csak nagyon vékony fátyolfelhők, illetve gomolyfelhők zavarhatják meg a napsütést. Számottevő csapadék így nem is várható. És, hogy délutánra hány fokig emelkedik majd a hőmérséklet, hogy fokot mérhetünk majd a délután folyamán?

20-25 közé melegszik majd a levegő.

A  jó hír az, hogy a napsütés tartósan velónk marad majd.

Ám szombaton már északon és nyugaton sokszor zavarhatják meg a napsütést felhők, így ezeken a tájakon már elszórtan a hétvégén számíthatunk záporokra is, északnyugaton pedig zivatarok is kialakulhatnak. De a csúcshőmérséklet így is 20 és 26 fok között maarad majd a nap folyamán.

Záporok elszórtan vasárnap is kialakulhatnak majd az ország néhány területén. A záporok környezetében pedig akár viharos széllökések is kialakulhatnak majd a nap folyamán. De majd a jövő hét elején jöhet már egy kisebb fordulat, amikor az ország több részén záporos és zivataros májusi időre van kilátás.

Az OMSZ videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy az ország egyes részein pontosan mi vár majd ránk az elkvöetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás