promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csörtet az eső Magyarország felé, ebben az országrészben fog lecsapni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező napokban ilyen időre lehet majd számítani.

Több mint biztos, hogy a hátunk megett hagyott április hétvége 2023 eddigi legszebb hétvégéje volt, már-már a nyarat nyaldosta az idő minősége, így pedig elképesztően sokan indultak el kirándulni a természetbe, kezdte el valami kinti elfoglaltságot. A közösségi médiában is felbőgtek a képmegosztások, annyira túlcsordult minden. Nem véletlen, hiszen nagyon jó idő volt.

De vajon mi jön majd a folytatásban?

Azt már mindenki tapasztalhatta, hogy a hétfő nem éppen úgy ment tovább, mint azt a hétvége mutatta, d erről már több időjárás-jelentésben is lehetett olvasni korábban. Az idő megváltozott, és nagyon úgy tűnik, hogy ezen a héten, legalább péntekig sok hyelen ilyen idő marad velünk, egy kis lehűlés, hullámzó frontrendszer a hidegfront elvonulta után.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a ma érkezett hidegfront hamarosan távozik is, és ezzel együtt a csapadék súlypontja is északkeletre helyeződik majd át, tehát Magyarország ezen táján várhatő elsősorban eső. A front mögött pedig hűvösebb levegő érkezik. Amúgy Európában elég fura időjárás lesz, az Ibériai-félszigeten 40 fokot is fognak mérni majd pénteken, hiszen oda forró levegő áramlik majd.

Kedd hajnalban általában 8-13 fok várható majd Magyarországon. Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésben térképre vetítve is láthatjátok, hogy ezen kívül is az ország egyes részein milyen idő vár majd ránk, érdemes tehát megnézni a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás