promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dübörög az eső Magyarország felé, már tudjuk, hogy hol fog lecsapni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hogy mégis milyen hétvége elé nézünk? Elmondjuk kicsit részletesebben is.

Az elmúlt napokban olybá tűnt volna, mintha visszatért volna Magyarországra a tél, vagyis mondhatjuk simán úgy is, hogy el sem ment, de talán még el sem indult. Az ország nagyon sok részén bizony meglepődhettek az emberek, hiszen megesett, hogy -7 fokot is mutatott a hőmérő higanyszála. A reggeli fagyok is sokszor menetrend szerint érkeznek, pedig már nagyon várnánk a tavaszt, még jobban is igaz ez most húsvét előtt.

Sokan valószínűleg arra számítanak, hoyg hamarosan megérkezik a változás, jönnek a 20 fokok. A fordulat pedig már egyáltalán nincs messze. De mit mond például az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-jelentése? Azt, hogy még tart, ami annyit tesz, hogy még tart a télies idő, és ennek keretében bizony a télies időjárás adta eseményekre van kilátás az alkövetkező napokban. 

Kelet felől Magyarországra csavarodik egy ciklon, ez pedig még egy jó darabig hatással lesz majd az időjárásunkra. Mint írják, a hét végétől már lassacskán eme ciklon hátoldalára kerülünk, és a húsvét hétfőn már csak helyenként várható "égi locsolás".

Csapadékos időre van tehát kilátás az elkövetkező időszak kezdeti fázisában, de a YouTube-on térképre vetítve is láthatjátok, hoyg az ország egyes területein mire van kilátsás majd pontosan, íme az OMSZ videós előrejelzése, amelyből érdemes lehet tájékozódni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás