promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Frontok sora robban be Magyarországra, kellemetlen meglepetés az időjárásban Magyarországon a hétvégén - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan időjárás jön a hétvégére Magyarországra.

Az elmúlt időszakban ugyan többször volt reggelente fagy az ország több részén, és a mínuszok is már gyakrabban az életünk részei voltak, ám a legtöbbször a délutánokra feloldódott a hideg, és sokszor kicsit tavaszias időben lehetett már részünk. Sokan persze most arra kíváncsiak, hogy okés, ez volt hétközben, de akkor mégis mi várható ránk a hétvégén?

Mégis milyen időben lehet részünk február kellős közepén?

A Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint frontok sora érkezik majd Magyarország fölé az elkvöetkező napokban, így pedig olyan időjárás várható, amelyben nagyon sok kellemes kulcsszó van, de akad azért kellemetlen meglepetés is. Változékony lesz az idő, ezzel párhuzamosan enyhe, sőt, tavaszias, de ettől függetlenül bizony csapadék is hullhat majd az égből az ország több területén is, illetve sok helyen erős, viharos szélre is számíthatunk.

Ugyanis egy anticiklon alakítja Európa nagy részének időjárását, Magyarország pedig a peremén helyezkedik el, északnyugatról sorozatban érkeznek így térségünkbe hidegfronto és melegfrontok is. Au Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hoyg az ország egyes részein milyen időjárás vár majd rátok az elkövetkező időszakban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás